Header afbeelding

Markiezen

Markiezen zijn de één van de oudste zonweringen die men kent. Een aantal jaar geleden werd deze zonwering alleen gebruikt voor kantoorpanden en winkels, maar tegenwoordig is een markies ook razend populair onder de privé sferen. Met een markies is het goed mogelijk om de zon te weren en de warmte tegen te gaan. Zo geniet u van een aangename temperatuur binnenshuis.

Voordelen van markiezen


 • Wij bieden een uitgebreide stoffen collectie. U heeft een ruime keuze aan diverse kleuren en designs.
 • De uitvoering is mogelijk in hout of aluminium.
 • Zowel handbediening als elektrische bediening is mogelijk.
 • Modellen van markiezen


  Wij bieden 3 soorten markiezen aan:


  Standaard

  Een standaard markies is geschikt voor boven uw ramen. De hoogte en uitval van een standaard model hebben dezelfde afmeting. Hierdoor steekt deze niet ver uit.


  Petmodel

  Een petmodel is handig in situaties waar een vrije doorloop gewenst is. Deze variant heeft de vorm van een pet. Het doek valt minder laag dan bij een standaard model. Het is dus mogelijk om er gemakkelijk onder door te lopen.


  Klapmodel

  Een klapmodel is verstandig wanneer u openslaande ramen en deuren heeft. De uitval is dieper en het doek valt niet zo laag dan bij een standaard model. Hierdoor kunnen de ramen en deuren open bij een uitgeklapte markies.


  Wij nodigen u graag uit bij onze showroom in Hardenberg. Hier kunt u de mogelijkheden, alles over onderhoud en installatie bespreken. Wilt u een afspraak maken met een monteur voor het installeren van een zonwering? Neem dan contact met ons op.