Header afbeelding

Schaf uitvalschermen aan in Hardenberg

Van Braak Zonwering in Hardenberg heeft voor u een grote variëteit aan uitvalschermen.


U ziet het ’s morgens al als u opstaat: het wordt schitterend weer. U zorgt, dat u uw taken wegwerkt, zodat u ’s middags lekker van de zon kunt genieten. De tuinstoelen worden uit de schuur gehaald, kussens erop en luieren maar! U wordt loom en binnen korte tijd bent u in dromenland… om na een half uur puffend van de hitte wakker te worden. U gaat weer gauw naar binnen, want dit is niet uit te houden.


Wel, als u kiest voor uitvalschermen! Dan krijgt u op uw terras precies die zachte, zwoele plaats waar u zo naar verlangt.


Wat heeft een uitvalscherm aan voordelen?

Buiten het koeler maken van uw terras, ook het frisser houden van uw woning. Dat kan in alle maten tot wel 10 meter breed met een uitval van 4 meter. En het assortiment materialen, kleuren en dessins is zo uitgebreid, dat u altijd iets zult vinden, dat precies past bij de aankleding van uw woning. Er zijn nog meer pluspunten:


 • Regen kan het zonweringsdoek goed verdragen, want het is waterafstotend. Het moet wel droog zijn voordat u het weer oprolt.
 • De montage is simpel.
 • U blijft een vrij zicht naar buiten houden.
 • Onder het doek doorlopen is geen probleem.

 • Hoe kunt u het scherm bedienen?

  U heeft de keuze om het uitvalscherm aan de binnenzijde of de buitenzijde van de woning te plaatsen. Er is ook een uitgebreide keuze in de soort bediening, van handmatig tot ingenieus elektrisch met afstandsbediening.


  Onderhoud aan een uitvalscherm

  Omdat het zonweringsdoek van het scherm water- en vuilafstotend is, zult u er nauwelijks onderhoud aan hebben. En als u kiest voor een elektrisch bedieningssysteem, dan zorgt dat ervoor, dat het doek zo strak in de bak gerold wordt, dat geen enkel weer er enige invloed op zal hebben.


  Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van uitvalschermen? Kom dan naar onze showroom, zodat wij u een demonstratie en uitgebreid advies kunnen geven.